Método Essentis

"Neuroreabilitare programului"

Osteopatía

Osteopatía

 Este o terapie manuala holistica recunoscuta si reglementatä care urmareste reabilitarea homeostazei (abilitatea organismului de a se autoregla).  Orice suferinta (durere,boala ,traumatism, ) pot antrena o mobilitate redusa.  Daca corpul nu  reuseste sa se adapte noii situatii, se poate dezvolta o dereglare functionala,care poate conduce la o modificare a structurii.  Actionînd pe diferitele structuri ale corpului,osteopatul urmareste restabilirea unei functionari normale.

mai multe informatii

Acupunctura- Medicina chineza

Acupunctura- Medicina chineza

Acupunctura este una dintre cele 5 ramuri ale medicinei traditionala chineze (recunoscuta si reglementata ). Acupunctura, practicata in paralel cu alte metode,poate trata o varietate de  “dezechilibre” in legatura cu sistemul muscular–osos,respirator,gastro-intestinal,nervos …

mai multe informatii

BIOFEEDBACK Protocollo Metodo Essentis ®

Il Biofeedback protocollo Metodo essentis é un studio elettromiografico (EMG) che consente di vedere sotto forme grafiche le correnti elettriche che acompagnano l'ativitá muscolare.

mai multe informatii

Thera Suit

Thera Suit

Se prezinta ca un “costum”, care printr-un sistem de benzi elastice permite corpului de a se alinia cit mai “normal” posibil.

mai multe informatii

Spider Therapy

Spider Therapie

Spiderul este un util de verticalizare care ofera rezultate speciale si care poate fi instalat la domiciliu.
Instrument de reeducare ludic, permite pacientului miscari libere in toata siguranta

mai multe informatii

Reflexele

Reflexele

Sunt miscari automate care pot fi observate le noul nascut si care raspund le stimuli interni/ externi specifici. Prezenta lor este un semn al bunei dezvoltari a sistemului nervos si a tonusului muscular al copilului.

mai multe informatii

Entitat Tutelar Sant Jordi de Catalònia - Ctra. Flor de Maig, km 2’8
08290 Cerdanyola del Vallès (Spain)
info@metodoessentis.com (00 34) 935 952 432