Método Essentis

"Neuroreabilitare programului"

Start / News / GLOBAL SAFE SITE

28-11-2020

GLOBAL SAFE SITE

informazion: epidemia del virus Covid19

CONFERINȚĂ ȘI RELUAREA ACTIVITĂȚII LA ESSENTIS®

Dragi familii Essentis®.

Având în vedere situația actuală a sănătății la nivel mondial generată de epidemia de virus Covid19, am dori să transmitem essentis® un mesaj de clarificare cu privire la securitatea sănătății. 

Obiectivul principal al Essentis a fost întotdeauna asigurarea sănătății pacienților noștri. 

Din acest motiv, Essentis a luat măsurile corespunzătoare pentru a asigura sănătatea pacienților și terapeuților noștri.  

Pentru a vă pregăti următorul apropiat, vreau, în numele întregii mele echipe, să vă împărtășesc aranjamentele făcute pentru a lucra în cele mai bune condiții posibile.

Orice pasager care dorește să călătorească în Spania pe calea aerului trebuie să completeze un formular personal și netransferabil. Odată ce acest formular a fost completat și semnat, pasagerul primește un cod QR asociat călătoriei sale pe care trebuie să îl păstreze pe telefonul mobil sau să îl imprime pentru a trece controlul de sănătate al aeroportului.În plus, începând cu 23 noiembrie, este necesar un test PCR efectuat cu mai puțin de 72 de ore înainte de sosire cu rezultate negative la intrarea pe teritoriul spaniol pe cale aeriană (aeroporturi) sau pe mare (porturi). Călătorii în tranzit nu sunt afectați. Această măsură se aplică călătorilor, indiferent de naționalitatea și motivul pentru care au intrat în Spania, care provin dintr-o țară clasificată ca „la risc”, adică cu o rată de incidență egală sau mai mare de 150 de cazuri la 100.000 de locuitori. Prin urmare, călătorii din Franța sunt preocupați de această obligație. Se prevede o penalizare financiară descurajantă în cazul în care nu se prezintă un test PCR negativ la sosire. Documentul care prezintă rezultatul testului PCR trebuie scris în spaniolă sau engleză. Acest ultim punct poate face obiectul unor clarificări suplimentare.Întreg teritoriul spaniol este supus regulilor „noului normal”, care include următoarele:Purtarea unei măști este obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta peste 6 ani, în spații publice sau locuri deschise publicului, inclusiv hoteluri și magazine, atunci când o distanță de 1,5 metri nu poate fi menținută între două persoane;purtarea măștii este obligatorie în vehicule, dacă pasagerii nu locuiesc în aceeași gospodărie;respectarea gesturilor de barieră;păstrarea registrelor de călători de către operatorii de transport, păstrată timp de patru săptămâni.
Tradus cu www.DeepL.com/Translator (versiune gratuită)
PENTRU CĂLĂTORIA DVS.

În Spania, în cazul controlului, trebuie să fiți titularul unui document de călătorie valabil:
Adresa de unde te duci, în cazul în care provin de la și identitatea ocupanților vehiculului.

Vă vom trimite fotocopiere standard și carduri completate în mod corespunzător. 

ÎN CENTRU
Centrul a înființat o nouă ușă din față, cu un sas și o nouă cameră de transfer (deci nu de așteptare). 

La sosire, pacienții vor merge cu familia individuală în lift și direct în camera care i-a fost alocată pentru dimineața sau după-amiaza terapiei.

Numai în cazul în care copilul dumneavoastră este adult și nu vă ajută cu transferurile, 2 adulți vor fi acceptați.

Pentru a asigura o liniște maximă, se vor organiza decontamiații. 
https://www.instagram.com/p/B-zWJeOqeSE/?igshid=1xugq9oxydhks

Vom limita contactul cu un terapeut/copil. 

Toate terapiile vor fi efectuate în aceeași cameră atribuită pacientului.

Ușile camerelor vor fi deschise pentru a evita contactul cu încheieturile.

Niciun alt pacient nu va avea acces la el, pentru a evita contactul.

Camera de cafea, precum și cantina (self-service) vor fi închise și vi se va permite să picura în camerele dumneavoastră.

Accesul la secretariat va fi pe zi, unul câte unul.

Tot personalul va fi echipat cu măști și echipamente adecvate pentru această reluare a activității.

Un singur părinte va fi acceptat la centru.

Frații nu vor mai fi acceptați până la noi ordine. 

SĂ TE CALMEZ.
Mă refer la un studiu efectuat pe mai mult de 2000 de cazuri (https://www.sjdhospitalbarcelona.org/es/investigacion-covid19-ninos).
Potrivit acestui studiu "Copiii și minorii sunt cunoscuți ca un grup cu risc de boli respiratorii grave, în special virusul sincronial respirator. Acest lucru face ca incidența scăzută a COVID-19 la copii să fie surprinzătoare. Prin urmare, care este particularitatea băieților și fetelor care le face atât de protejate? »

Concluzia acestui studiu comun este că "este 
există diferențe semnificative în ceea ce privește susceptibilitatea la contagiune și severitatea dezvoltării între copii și adulți."

GLOGAL SAFE SITE

Fundația CATALONIA FONDACION CREATIVA (unde se află birourile Metodo Essentis®️) își pregătește auditul pentru a fi primul din sectorul său care deține certificarea GLOBAL SAFE SITE.

https://www.bureauveritas.es/newsroom/catalonia-fundacio-creactiva-certificacion-auditoria-global-safe-site


Catalonia Fundació Creactiva, o organizație non-profit dedicată îngrijirii persoanelor cu dizabilități intelectuale, tulburări mintale și / sau cu risc de excludere socială, a decis să fie auditată de Bureau Veritas, lider în inspecție, certificare și testare, pentru a obține certificarea Global Safe Site.
Prin obținerea certificării Global Safe Site, Catalonia Fundació Creactiva dorește să demonstreze că centrele și serviciile sale respectă în mod adecvat liniile directoare stabilite de Ministerul Sănătății în materie preventivă, pentru a reduce la minimum riscurile derivate din COVID-19 și că această conformitate este, de asemenea, validat printr-un certificat de conformitate al Biroului Veritas.
Este esențial ca fundația să ofere angajaților, persoanelor deservite, furnizorilor și părților interesate liniștea sufletească că au fost luate măsurile adecvate.
Astfel, auditul Bureau Veritas va confirma modul în care Catalonia Fundació Creactiva respectă procedurile de prevenire a igienei, siguranță, curățare și dezinfectare în legătură cu oamenii, procesele și instalațiile.
Biroul Veritas a conceput certificarea Global Safe Site pentru a verifica implementarea corectă a standardelor de securitate și a protocoalelor de igienă și dezinfectare, ajutându-i astfel pe clienții săi să facă față provocărilor situației actuale.

The CATALONIA FONDACION CREATIVA Foundation (where the offices of Metodo Essentis®️ are located) is preparing its audit to be the first in its sector to have the GLOBAL SAFE SITE certification.

https://www.bureauveritas.es/newsroom/catalonia-fundacio-creactiva-certificacion-auditoria-global-safe-siteCatalonia Fundació Creactiva, a non-profit organization dedicated to the care of people with intellectual disabilities, mental disorders and/or at risk of social exclusion, has decided to be audited by Bureau Veritas, a leader in inspection, certification and testing, to obtain the Global Safe Site certification.

By obtaining the Global Safe Site certification, Catalonia Fundació Creactiva wants to prove that its centres and services adequately comply with the guidelines set by the Ministry of Health in preventive matters, in order to minimise the risks derived from COVID-19, and that this compliance is also validated by a certificate of conformity from Bureau Veritas.

It is essential for the foundation to provide its employees, people served, suppliers and stakeholders with peace of mind that the appropriate measures have been taken.

Thus, the Bureau Veritas audit will confirm how Catalonia Fundació Creactiva complies with hygiene prevention, safety, cleaning and disinfection procedures in relation to people, processes and facilities.

Bureau Veritas has designed the Global Safe Site certification to verify the correct implementation of safety standards and hygiene and disinfection protocols, thus helping its clients to face the challenges of the current situation.

Links

Vídeos

Entitat Tutelar Sant Jordi de Catalònia - Ctra. Flor de Maig, km 2’8
08290 Cerdanyola del Vallès (Spain)
info@metodoessentis.com (00 34) 935 952 432